Bucuresti
Romania

Informatii Utile

SC SCARI DE BLOC SRL este o firma romaneasca cu capital privat.Firma a fost infintata  in anul 2017 si este specializata in lucrari de amenajari  interioare cu precadere in  zugravirea si renovarea scarilor de bloc  din Bucuresti si Ilfov,dar  si a camerelor,apartamentelor,spatii comerciale,birouri aferente Bucurestiului.. ·  SC. SCARI DE BLOC SRL vine în atenţia Asociaţiilor de Proprietari cu oferte potrivite şi adaptate cerinţelor şi bugetelor aferente fiecărei asociaţii în parte, posibilitate de rate pe mai multe luni cu un avans minim de 30-50%, prezentarea lucrărilor deja existente sau a celor în curs de execuţie pentru formarea unei idei cât mai concrete şi de ansamblu asupra lucrării.

  • Preţurile noastre variază între 2000 lei – 5000 lei/nivel cu materiale incluse în funcţie de complexitate şi calitatea materialelor folosite.
  • Toate lucrarile noastre beneficiaza de contract, factură şi garanţie,preturile fiind negociabile in functie de complexitate si calitatea materialeleor.

Atitudinea deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti,precum si promtitudinea rezolvarii diverselor probleme aparute in timpul lucrarilor,ne au ajutat sa ne consolidam pozitia pe piata romaneasca.

Afla chiar acum cat costa proiectul tau:

Contact Us
Suna